Курсове

Обратно към курсове

Изкуството на Натуралната Парфюмерия

Очаквайте нови дати

Обучението е подходящо за хора, които искат да създават парфюми и да работят успешно с натуралните аромати при създаването на сапуни или други козметични продукти, както и за всеки друг, който иска да изследва и развива своята обонятелна памет и да се потопи в изкуството на натуралната парфюмерия.

Продължителността е 6 месеца.

Онлайн форматът позволява на участниците да се включват от всяка точка в България или извън страната. На определената дата съгласно програмата всеки участник получава по мейл видео запис на лекциите, pdf файл с презентацията и допълнителните приложения, касаеща лекциите.

Всеки участник има възможност да изслуша записите в удобно за него време и колкото пъти желае. Всички въпроси, касаещи лекциите се задават и дискутират в фейсбук група. В допълнение обучението включва много упражнения с ароматите за развиване на обонятелната памет.

Освен записите на лекциите, които участниците ще получават през 2 седмици, ще има дискусии по темите на живо в групата, в които всеки ще има възможност да се включи с въпроси.

Ако проявявате интерес към това обучение и искате да разберете подробности за изискванията, организацията, програмата и цената, моля свържете се с мен на телефон 0876 05 55 08.